Fly Away
Home About Stuffs Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away with my friend from all the bitch for a while "

tagboard

Replace with your cbox code

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Wei,dengar tak?
Tuesday, December 30, 2014 • 4:40 AM • 0 comments



Aku taklah baik macam malaikat,just nak cakap
awak tu kalau nak like gambar kat fb ke insta ke,mohon la perhati sikit.
Kawan awak tu tutup aurat dengan sempurna ke tak.
Saya tahu dia kawan baik awak,tapi janganlah sokong dia pakai baju ketat2.
Ya dan ya....awak lelaki,awak suka.
Fine,saya tak terkejut kalau awak suka follow benda2 lucah.Fine,i dont deserve to say even a word because you ada hak.

K,bye.Saya pun tak suka awak,jangan jumpa saya lagi.

#bajetouching


0 Comments:

Post a Comment


|