Fly Away
Home About Stuffs Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away with my friend from all the bitch for a while "

tagboard

Replace with your cbox code

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Ada apa?
Monday, January 19, 2015 • 2:36 AM • 0 comments



Mereka baru je berkenalan.
Satu haritu jumpalah,si lelaki ni ajak makan.
Dalam gambar nampak handsome.Jambu habis...
Sekali bila jumpa,still handsome but pendek je.
Nasib lagi tinggi daripada girl ni.
Baru first meeting ,mamat tu dah mengada semacam kau.Amboi!
Yang si girls ni tak tahu nak cakap apa.
Nasiblah dapat pujuk.
Kesian kau girl..



Next day ,dia ajak makan lagi.
Kali ni fon girl tu rosak sikit.
Boy leh offer lak fon die...
Wah,mereka dah ada apa?

But girl menolak lah kan.
Aduh..girl kata,dia setia.
Setia walaupun hakikatnya dia macam bertepuk sebelah tangan.but girl tak kisah!dia cuma nak setia....
Setia mendoakan orang yang dia sayang.

So kepada girl,gudluck ya!


0 Comments:

Post a Comment


|