Fly Away
Home About Stuffs Twitter Follow Dash

owner


" I just wanna fly away with my friend from all the bitch for a while "

tagboard

Replace with your cbox code

Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Beyond
Sunday, January 4, 2015 • 1:41 AM • 0 comments



Actually,what i wrote in this blog is for people around me.
Aku harap diorang boleh baca luahan hatiku walaupun diorang tak faham langsung bait kata aku yang kadang kala metafora semata2.
Hakikatnya diorang tak baca.
Sebab apa...
Sebab aku tak kongsikan blog ni dengan orang luar.
Ya,mungkin ada yang baca.
Dan aku harap mereka faham apa yang aku cuba sampaikan.
Lepas ni aku akan membebel pasal perkara lain.
Tak nak lagi membebel pasal .................
Puas dah kene marah.
Walaupun tak terasa sangat tapi kalau dah macam tu gayanya,bahaya tahap gunung berapi meletus.
Barangkali aku dah terlebih dos ubat.
Kau tahu,dalam diam aku suka sakitkan hati orang melalui ayat.
Saja..
Sebab aku pun sakit hati juga.
Penat lah sakit hati ni.
Better sabar kan.
Sabar pun ada limit
But aku tak pernah sampai tahap baran.
Still boleh control.
Kalau sedih tu,ngadulah pada Tuhan.
Part tu paling sebak lah.
Lagi2 kita ngadu pasal someone.
It's hurt babe.
Time tu kene let it go~let it go~
But i still share stories with ma friend.
Padahal aku tak rapat sangat ngan dia tapi terasa dekat.
Itu takdir kita kan?
Sebenarnya aku ada banyak soalan dalam kepala aku ni.
But since soalan tu macam sentitif kan,aku kuburkan jelah.Takut ada yang bunuh diri pulak.

Kay,aku tunggu wassap orang ni.Plan cam tak jadi je.k fine,aku pun dah nak pergi ni.Jangan rindu aku beb.so long~



0 Comments:

Post a Comment


|